Salát frutti di mare

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Těstoviny Conchiglie
  • 250 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Pepř cayenský
  • 4 ks Ředkvička
  • 1 kg Mořské plody mix
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 3 polévková lžíce Estragon
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 944 kcal
  • Sacharidy 68 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 97216 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 68 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 515.6 mg
  • Vláknina 12153 mg
  • Vitamín A 12153 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.9 mg
  • Vitamín E 7.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve velkém hrnci s prudce vroucí osolenou vodou uvaříme conchiglie.Scedíme,necháme okapat a přendáme je do velké mísy.Promícháme s 1-2 lžícemi majonézy.Necháme vychladnout na pokojovou teplotu za občasného promíchání.Do misky dáme najemno nasekanou petrželku a estragon,kajenský pepř,citronovou šťávu a zbytek majonézy.Dobře rozmícháme.Omyté a očištěné ředkvičky nakrájíme na tenké plátky.Omyté a očištěné papriky nakrájíme na tenké nudličky.Mořské plody nakrájíme na malé kousky a spolu s ředkvičkami a paprikou přidáme k těstovinám.Osolíme,opepříme a přidáme estragonovou omáčku.Přikryjeme a postavíme do chladu.Pokud je salát suchý můžeme přimíchat trochu majonézy nebo citronov šťávy.

Komentáře k receptu