Gnocchi po benátsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 547 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 29 g
- Sodík 2672 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 60.5 mg
- Draslík 101.1 mg
- Vláknina 732 mg
- Vitamín A 732 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Gnocchi uvaříme podle návodu. Scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme máslo a gnocchi v něm zlehka opečeme. Podle potřeby dosolíme a ochutíme muškátovým oříškem.
-
2
Přidáme opranou, dosucha otřepanou a jemně nasekanou petrželku. Posypeme parmazánem a v troubě zapečeme asi 5 minut.