Houbový kaviár

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Houby nakládané
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 68 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 418 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 178.9 mg
  • Vláknina 5423.8 mg
  • Vitamín A 5423.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Houby několikrát propláchneme studenou vodou a po okapání je jemně nasekáme. Přidáme jemně nasekanou, na oleji osmahnutou, vychladlou cibuli, sůl, pepř a vše promícháme.

  • 2

    Houbový kaviár upravíme na mísu a před podáváním posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu