Ciabatty s hrachovou pastou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 400 g Hrášek
  • 8 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 100 g Sýr Čedar
  • 120 g Mozzarella
  • 130 g Mascarpone
  • 80 ml Olej olivový
  • 20 ml Olej olivový extra panenský
  • 8 ks Ciabatta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 518 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 935 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 13.1 mg
  • Draslík 230.2 mg
  • Vláknina 9751.3 mg
  • Vitamín A 9751.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme hrášek a 5 minut povaříme, scedíme a propláchneme studenou vodou. Hrášek nasypeme do mixéru, přidáme mascarpone, olej, sůl, pepř a vše umixujeme do hladké pasty.

  • 2

    Na grilu 2 minuty z obou stran opékáme rozpůlené ciabatty, zakapeme olejem a bohatě potřeme hráškovou pastou. Na pastu rozložíme na kolečka nakrájenou mozzarellu a posypeme nastrouhaným čedarem.

Komentáře k receptu