Salátová směs s holubím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 749 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 41 g
- Sodík 672 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 116.8 mg
- Draslík 403.5 mg
- Vláknina 5328.7 mg
- Vitamín A 5328.7 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve připravíme zálivku, aby se uležela. Všechny ingredience vložíme do misky a ušleháme.
-
2
Holubí maso nasolíme, opepříme a opékáme na rozpáleném oleji 3 minuty nejdříve kůží dolů a potom otočíme. Přidáme lžíci másla a při opékání holubí maso podléváme. Hotové maso přeneseme na tác, zakryjeme a uchováme v teple.
-
3
V míse smícháme natrhané listy salátu s kousky červené řepy, přidáme polovinu nasekaných ořechů a zalijeme hotovou zálivkou. Holubí maso nakrájíme na plátky, salát rozdělíme na jednotlivé talíře, poklademe plátky masa a posypeme zbytkem ořechů.