Restovaná kapusta s majoránkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 18 g
- Sodík 877 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 24 mg
- Draslík 532.7 mg
- Vláknina 8427.5 mg
- Vitamín A 8427.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 122.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapustu nakrájíme na nudličky, 4 minuty povaříme ve vroucí osolené vodě, scedíme a necháme okapat. V hlubší pánvi rozpustíme máslo a vložíme okapanou kapustu. Na prudkém ohni orestujeme za stálého míchání 3 minuty, nakonec vmícháme nasekanou majoránku a promícháme. Odstavené osolíme, opepříme, podáváme jako přílohu.