Jehněčí kotlety v sýrové strouhance
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1069 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 85 g
- Sodík 1442 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 140.5 mg
- Draslík 808.1 mg
- Vláknina 6367.5 mg
- Vitamín A 6367.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tuk na povrchu jehněčích kotlet nařežeme, kotlety osmahneme v pekáči na olivovém oleji asi 4 minuty z každé strany, zakryjeme a dáme do středně vyhřáté trouby péct na 15 minut.
-
2
Strouhanku smícháme s rozmixovanými bylinkami, parmezánem, solí a pepřem, kotlety pomažeme hořčicí, obalíme ve strouhankové směsi a dáme zpět do trouby ještě na 5 minut.