Těstovinový salát s Čedarem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 417 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 17 g
- Sodík 434 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 39.4 mg
- Draslík 51.5 mg
- Vláknina 4399.8 mg
- Vitamín A 4399.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny dáme vařit v dostatečném množství osolené vody.
-
2
V misce smícháme z oleje, citronové šťávy, hořčice a soli zálivku.
-
3
Sýr nakrájíme na malé kousky. Petrželku omyjeme a okapanou najemno nasekáme.
-
4
Uvařené těstoviny slijeme, ještě teplé zalijeme zálivkou, důkladně je promícháme a necháme vychladnout. Potom do nich vmícháme nakrájený sýr a petrželku, dochutíme pepřem, solí a podáváme.