Rejnok s červeným máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 416 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 32 g
- Sodík 316 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 115 mg
- Draslík 70.5 mg
- Vláknina 1317.5 mg
- Vitamín A 1317.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce rejnoka narovnáme do kastrolu, osolíme, přidáme 5 lžic octa, nakrájenou cibuli i bobkové listy, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vaříme asi 5 minut, rybí porce vyjmeme, dáme na síto okapat, poté je rozdělíme na talíře.
-
2
Dáme zahřát 4 lžíce octa a rozpálit máslo.
-
3
Porce rejnoka na talíři posypeme nasekanou petrželovou natí, nasekanými kapary, podáváme přelité horkým octem a do červena rozpáleným máslem.