Hejk s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 21 g
- Sodík 316 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 43.4 mg
- Draslík 648.1 mg
- Vláknina 8825.3 mg
- Vitamín A 8825.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme páteře i ploutví, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme z obou stran na rozpáleném sádle.
-
2
Přendáme do trouby předehřáté na 170°C, necháme dopéci.
-
3
Pečené ryby rozdělíme na talíře, navršíme na ně bylinkové máslo. Podáváme s bramborami, ozdobené sekanou petrželkou a plátky citrónu.