Raci vaření ve víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 10 g
- Sodík 637 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 285 mg
- Draslík 817.1 mg
- Vláknina 404 mg
- Vitamín A 404 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.5 mg
- Vitamín E 7.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce s vařící vodou vložíme velmi rychle živé raky.
-
2
Přilijeme 2dl vína, přidáme drobně nakrájenou petrželku, pokrájený česnek, olivový olej, sůl a bílý pepř.
-
3
Raky vaříme jen 5 minut, pak je vytáhneme z vývaru a servírujeme.