Jablkový vánek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 13 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 0.7 mg
- Draslík 280.9 mg
- Vláknina 7759 mg
- Vitamín A 7759 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žervé zředíme mlékem na jemný krém.
-
2
Přidáme citronovou kůru, cukr a oloupaná, jemně nastrouhaná jablka. Dáme vychladit do ledničky.
-
3
Těsně před podáváním vmícháme pevný sníh z bílků.