Šmakoun po bulharsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 132 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 4 g
- Sodík 129 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 320.7 mg
- Vláknina 3559.8 mg
- Vitamín A 3559.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, rajčatový protlak a chvíli podusíme.
-
2
Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme okapané sterilované fazolky a šmakoun nakrájený na porce. Vše prohřejeme a podáváme.