Višňové coulis Ambiente
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 506 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 0 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 283.6 mg
- Vláknina 4800 mg
- Vitamín A 4800 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Višně vypeckujeme, přitom zachycujeme vytékající šťávu, dáme i se šťávou do kastrolu a zasypeme cukrem. Vaříme na mírném ohni. Když se cukr rozpustí, zalijeme portským vínem Tawny, přidáme plamen a mícháme, dokud se téměř všechna tekutina nevyvaří.
-
2
Konzistence coulis je podobná husté marmeládě.