Hermelín z alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Hořčice
  • 1 ks Česnek
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Grilovací koření
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 71 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 41.9 mg
  • Vláknina 2487.5 mg
  • Vitamín A 2487.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve si připravíme marinádu z oleje,grilovacího koření a rozmačkaného česneku,vše v přiměřeném množství.Na alobal položíme kolečko salámu a hermelín obalíme v marinádě.Dáme hiřčice navrch a zabalíme.Zabalené hermelíny vyskládáme na plech a péct do trouby při 180°C asi 10-15 minut.Rozbalíme a ozdobíme paprikou.

Komentáře k receptu