Ovoce s čokoládovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 324 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 17 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 10.5 mg
- Draslík 330.5 mg
- Vláknina 8200 mg
- Vitamín A 8200 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 734.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maliny, jahody a vypeckované třešně vsypeme do misky a na hodinu dáme do mrazáku. Ovoce musí být zmrzlé. Poté je rozdělíme do mističek.
-
2
Na malé pánvi zahříváme jogurt s bílou čokoládou rozlámanou na kousky, dokud se čokoláda nerozpustí. Směs se nesmí vařit, aby se jogourt nesrazil.
-
3
Směsí zalijeme zmrazené ovoce a ihned podáváme.