Kaše s nízkým obsahem alergenů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1113 kcal
- Sacharidy 133 g
- Tuky 52 g
- Sodík 300 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 133 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1265.3 mg
- Vláknina 25760 mg
- Vitamín A 25760 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 126.9 mg
- Vitamín E 16.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve promícháme v kastrolu rýžové vločky se třemi čtvrtinami mléčné výživy. Pomalu začneme vařit a za stálého míchání 4 minuty vaříme.
-
2
Omyjeme, oloupáme a nastrouháme hrušku. Se zbytkem mléčné výživy přimícháme do uvařené kaše a můžeme chladnější podávat.