Bulharská polévka s rýží a jablkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Jablka
  • 60 g Kedlubna
  • 20 g Rýže loupaná
  • 100 g Telecí maso přední
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Jogurt bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 205 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 309 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 202.5 mg
  • Draslík 298.6 mg
  • Vláknina 2780 mg
  • Vitamín A 2780 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso a oloupanou kedlubnu nakrájíme na kostičky a uvaříme doměkka.

  • 2

    Osolíme, přidáme zvlášť uvařenou rýži a oloupané, nakrájené jablko.

  • 3

    Nakonec hotovou polévku zalijeme jogurtem s rozmíchaným vejcem.

Komentáře k receptu