Pikantní cizrna III
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 32 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 3 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 16.6 mg
- Vláknina 784 mg
- Vitamín A 784 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařenou nebo konzervovanou cizrnu slijeme a 15-20 minut opékáme na mírném plameni na oleji.
-
2
Mezitím si připravíme směs koření: všechno koření včetně soli smícháme.
-
3
Ještě teplou cizrnu obalíme ve směsi koření.
-
4
Podáváme.