Arménská skopová žebírka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 25 g
- Sodík 498 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 166.5 mg
- Draslík 490.5 mg
- Vláknina 6792.5 mg
- Vitamín A 6792.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žebírka nasekáme na porce, osolíme, opepříme a smažíme po obou stranách na oleji, vyndáme je a uchováme v teple.
-
2
Do výpeku vložíme kolečka pokrájené cibule, na plátky nakrájeného česneku, čtvrtky rajčat a chvíli dusíme. Připravenou směs nalijeme na žebírka a posypeme koprem.