Arménská skopová žebírka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Cibule
  • 500 g Rajčata
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 20 g Kopr čerstvý
  • 900 g Skopová žebra
  • 4 stroužek Česnek
  • 0.13 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 514 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 498 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 166.5 mg
  • Draslík 490.5 mg
  • Vláknina 6792.5 mg
  • Vitamín A 6792.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žebírka nasekáme na porce, osolíme, opepříme a smažíme po obou stranách na oleji, vyndáme je a uchováme v teple.

  • 2

    Do výpeku vložíme kolečka pokrájené cibule, na plátky nakrájeného česneku, čtvrtky rajčat a chvíli dusíme. Připravenou směs nalijeme na žebírka a posypeme koprem.

Komentáře k receptu