Tatarák z hovězí svíčkové

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Hovězí svíčková
  • 3 krajíc Chléb toastový
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 892 kcal
  • Sacharidy 114 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 1300 mg
  • Bílkoviny 69 g
  • Uhlovodany 103 g
  • Cholesterol 84 mg
  • Draslík 1414.2 mg
  • Vláknina 22589 mg
  • Vitamín A 22589 mg
  • Vitamín B6 2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 102.2 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí svíčkovou naškrábeme nebo nameleme. Osolíme. K masu potom přidáme 1 lžíci rajčatového protlaku, 2 lžíce hořčice, 1 lžičku worchesteru a promícháme. Nadrobno nasekáme oloupanou cibuli, rozetřeme česnek a obojí přimícháme do masa. Toasty opečeme v topinkovači a potíráme česnekem. Masovou směsí natíráme opečené topinky. Červenou papriku omyjeme a rozkrájíme na proužky, kterými zdobíme toasty s masovým tatarákem.

Komentáře k receptu