Salát z rokety, čekanky a parmezánu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1081 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 22.7 mg
- Draslík 552.3 mg
- Vláknina 8310 mg
- Vitamín A 8310 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Listy rokety omyjeme, čekankové vnější listy vyhodíme, vnitřní také omyjeme a okapat. Roketu a čekanku natrháme na menší kousky, vložíme do mísy, promícháme, osolíme a opepříme. Smícháme olej s octem, nalijeme na salát, parmezán nastrouháme najemno, přisypeme do mísy a dvěma vidličkami salát zlehka promícháme, poté podáváme.