Salát s chorizem a fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 744 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 43 g
- Sodík 1050 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 218.7 mg
- Draslík 484.9 mg
- Vláknina 6998.5 mg
- Vitamín A 6998.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme křepelčí vejce. Opereme, osušíme a jemně posekáme bylinky. Očistíme, opereme a na kroužky nakrájíme jarní cibuli. Cibuli a bylinky promícháme s olivovým olejem a citronovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem.
-
2
Nakrájíme salám na proužky. Necháme fazole okapat v sítě.
-
3
Řapíkatý celer opereme a nakrájíme na kousky. Křepelčí vejce rozkrájíme na čtvrtky. Rozložíme salám, fazole a celer na talíře a pokapeme dresinkem. Ozdobíme vejci a podáváme.