Fenyklový salát se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Fenykl sladký - hlíza
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 163 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 108 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 28.1 mg
  • Draslík 453.1 mg
  • Vláknina 4949.8 mg
  • Vitamín A 4949.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný fenykl nakrájíme na jemné nudličky, sýr strouháme nahrubo. Promícháme, osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku.

  • 2

    Nakonec salát pokapeme olejem, citronovou šťávou a znovu lehce promícháme.

Komentáře k receptu