Makarony s jehněčím masem a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 447 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 10 g
- Sodík 100 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 56 mg
- Draslík 449.7 mg
- Vláknina 6708 mg
- Vitamín A 6708 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 666.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hlubší pánve si dáme rozehřát 1/2 oleje, do kterého přidáme na kostičky nakrájené maso. Opékáme jej dozlatova z každé strany. Potom přidáme nadrobno nakrájený česnek a opékáme 1 minutu. Přidáme bobkový list, bílé víno, sůl a pepř. Vaříme 5 minut. Poté přilijeme zbytek oleje, vložíme na kostičky nakrájené papriky a rajčata a na mírném ohni pod pokličkou vaříme 45 minut. Mezitím si do velkého hrnce s osolenou vařící vodou dáme vařit těstoviny asi na 8 minut. Potom je scedíme a smícháme s omáčkou. Můžeme ihned podávat.