Fazolový salát s koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 684 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 27 g
- Sodík 221 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 131.8 mg
- Vláknina 2147.5 mg
- Vitamín A 2147.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nalijeme vodu, vysypeme červené fazole a necháme je celou noc namočené.
-
2
Dáme na sporák a vaříme v té samé vodě doměkka asi 60 minut. Scedíme, necháme vychladnout, polijeme olejem, přidáme oloupanou a na malé kostky nakrájenou cibuli, posypeme nasekaným koprem, podle vlastní chuti osolíme, opepříme, dobře promícháme a porcujeme na talíře.