Pstruh v hořčičné omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 21 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 104.8 mg
- Draslík 626.9 mg
- Vláknina 2671.6 mg
- Vitamín A 2671.6 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z másla, mléka a mouky připravíme bešamelovou omáčku, kterou povaříme 20 minut.
-
2
Přidáme sůl, pepř a muškátový oříšek.
-
3
Odstavíme a přidáme hořčici a nasekanou petrželku.
-
4
Filety ryby zakápneme citronovou šťávou, osolíme a posypeme paprikou.
-
5
Dáme do pekáčku, zalijeme bešamelovou omáčkou a zapečeme 15 minut na 200 °C.