Pstruzi na mandlích
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 594 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 42 g
- Sodík 299 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 140 mg
- Draslík 927.5 mg
- Vláknina 7482.8 mg
- Vitamín A 7482.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.9 mg
- Vitamín E 7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté pstruhy marinujeme v citronové šťávě smíchané se solí a pepřem.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo, pstruhy obalímev mouce a po obou stranách je opečeme dozlatova. Rozložíme je na horkou mísu.
-
3
Na zbylém másle opražíme mandle nasekané na lupínky a přelijeme jimi pstruhy. Rybu na talíři obložíme plátky citronu a posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.