Ryba se zeleninovým lečem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 1 g
- Sodík 282 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 299.5 mg
- Vláknina 1136 mg
- Vitamín A 1136 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme cibuli a česnek, nadrobno nakrájíme.
-
2
Osolíme rybí plátky a pokapeme citronovou šťávou.
-
3
Vymažeme pekáč olejem a vložíme do něj ryby, posypeme nakrájenou cibulí a česnekem, přidáme drcený kmín a 10 minut zapékáme.
-
4
Pak přidáme sterilované lečo a 15 minut zapečeme.