Kořeněný smažený pstruh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 240 g Pstruh
  • 20 g Olej rostlinný
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Zázvor mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 268 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 295 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 69.6 mg
  • Draslík 440 mg
  • Vláknina 125 mg
  • Vitamín A 125 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pstruha očistíme a rozkrojíme na dvě porce. Každou osolíme a zaprášíme zázvorem.

  • 2

    Pstruha restujeme na rozpáleném oleji po obou stranách, až je ryba měkká.

Komentáře k receptu