Sumeček s opilými bramborami

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Brambory vařené
  • 50 g Cibule
  • 20 g Sádlo škvařené
  • 600 g Pangasius - filety
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 3 dl Pivo tmavé 12% 4,0% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 318 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 557 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 4.9 mg
  • Draslík 512.6 mg
  • Vláknina 6491.3 mg
  • Vitamín A 6491.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté filety osolíme, opepříme a po obou stranách zprudka opečeme na sádle.

  • 2

    Rybu vyjmeme a ve výpeku zpěníme nastrouhanou cibuli, porce vrátíme zpět a obložíme na kolečka nakrájenými, zpola vařenými bramborami. Podle chuti přisolíme a zalijeme pivem.

  • 3

    Pokrm pečeme v troubě, až jsou brambory měkké a mají kůrčičku.

Komentáře k receptu