Sumeček s opilými bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 5 g
- Sodík 557 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 4.9 mg
- Draslík 512.6 mg
- Vláknina 6491.3 mg
- Vitamín A 6491.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté filety osolíme, opepříme a po obou stranách zprudka opečeme na sádle.
-
2
Rybu vyjmeme a ve výpeku zpěníme nastrouhanou cibuli, porce vrátíme zpět a obložíme na kolečka nakrájenými, zpola vařenými bramborami. Podle chuti přisolíme a zalijeme pivem.
-
3
Pokrm pečeme v troubě, až jsou brambory měkké a mají kůrčičku.