Pstruzi s jogurtem v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 24 g
- Sodík 311 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 134.6 mg
- Draslík 773.3 mg
- Vláknina 97.1 mg
- Vitamín A 97.1 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné pstruhy osolíme.
-
2
Do rozpuštěného másla přidáme koření, citronovou šťávu a jogurt. Každou rybu v této směsi namočíme a zabalíme do alobalu. Ryby urovnáme na plech a pečeme zvolna v troubě 20 minut.