Filé smažené v těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 30 g Sůl
  • 120 g Vejce slepičí
  • 150 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1500 g Filé z aljašské tresky
  • 60 g Tuk
  • 120 ml Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 245 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 1189 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 117.7 mg
  • Draslík 16.3 mg
  • Vláknina 945 mg
  • Vitamín A 945 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé opláchneme, nakrájíme na plátky a osolíme.

  • 2

    Z vajec, mléka a z prosáté mouky připravíme těstíčko, ve kterém ryby smáčíme. V rozehřátém tuku je pečeme dozlatova.

  • 3

    Porce klademe na teplý talíř.

Komentáře k receptu