Filé pečené s hořčičnou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 11 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 10.1 mg
- Vláknina 26 mg
- Vitamín A 26 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zapékací mísu vymažeme částí másla.
-
2
Zbylé máslo rozpustíme a smícháme s hořčicí, citronovou šťávou a worcesterem.
-
3
Do zapékací mísy urovnáme omyté a osušené porce filé, osolíme je a přelijeme připravenou omáčkou.
-
4
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut za občasného polévání omáčkou.
-
5
Vhodnou přílohou je bramborová kaše.