Filé s jablky a slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 396 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 22 g
- Sodík 2263 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 89 mg
- Draslík 198.1 mg
- Vláknina 7880 mg
- Vitamín A 7880 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé nakrájíme na plátky silné asi 1 cm a po obou stranách je potřeme kečupem. Vložíme do zapékací mísy s trochou oleje.
-
2
Oloupaná jablka spolu s okurkami nahrubo nastrouháme, smícháme a směs navršíme na filé. Povrch posypeme nadrobno nakrájenou slaninou.
-
3
Zapékací mísu vložíme do středně vyhřáté trouby a pokrm pečeme asi 20 minut. Před koncem pečení položíme na každou porci plátek másla a ještě krátce zapečeme.
-
4
Podáváme s vařenými opečenými bramborami.