Rybí roláda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Slanina vepřová
  • 800 g Filé z aljašské tresky
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Petržel - nať
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Rohlíky bílé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 5 stroužek Česnek
  • 0.5 hrnek Strouhanka
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 439 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 398 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 285.3 mg
  • Draslík 148.5 mg
  • Vláknina 1717.5 mg
  • Vitamín A 1717.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Umeleme rybí filé, smícháme s vejci, strouhankou, vekou namočenou v mléce, česnekem, petrželkou a osolíme.

  • 2

    Na alobal potřený olejem dáme připravenou směs, poklademe ji slaninou a svineme.

  • 3

    Poté potřeme olejem a posypeme kmínem, zabalíme a dáme na plech, podlijeme vodou a pečeme.

  • 4

    Poté rozbalíme a dopečeme.

Komentáře k receptu