Gratinované filé s lečem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 15 g
- Sodík 416 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 79.5 mg
- Draslík 235 mg
- Vláknina 31.5 mg
- Vitamín A 31.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené porce filé osolíme, poprášíme moukou a zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém másle.
-
2
Lečo chvíli povaříme do zhoustnutí a promícháme s kečupem.
-
3
Opečené filé urovnáme do zapékací mísy, pokryjeme lečem a poklademe sýrem nakrájeným na plátky.
-
4
Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě, dokud se sýr neroztaví. Ihned podáváme.