Jarní cibulka s fazolkami a uzeným lososem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 6 g
- Sodík 460 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 51.2 mg
- Draslík 993.5 mg
- Vláknina 16787.5 mg
- Vitamín A 16787.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.4 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolky omyjeme a dáme vařit do přiměřeného množství osolené vody. uvařené slijeme a necháme okapat.
-
2
Jarní cibulky omyjeme, necháme okapat, pak je podélně rozřízneme a i se zelenou natí nakrájíme na jemno.
-
3
Uzeného lososa natrháme na malé kousky.
-
4
V pánvi rozehřejeme olej, za stálého míchání na něm osmažíme nakrájenou cibuli, pak přilijeme zeleninový vývar, přisypeme fazolky, směs necháme přejít varem a dochutíme ji octem, pepřem a solí.
-
5
Do servírovacích talířů dáme část kousků lososa, přidáme fazolkovou směs, na ni opět dáme několik kousků lososa a podáváme.