Treska na kedlubnách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Treska aljašská
  • 2 ks Kedlubna
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 špetka Kari koření
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.8 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 238 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 359 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 1102.1 mg
  • Vláknina 5937.5 mg
  • Vitamín A 5937.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.4 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu si připravíme tak, že filety pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Potom ji opečeme na oleji z obou stran.

  • 2

    Chvilku před dokončením, asi 2 minuty, obložíme rybu osolenými hranolky nebo plátky kedlubny okořeněnými kari. Kedlubnu opékáme krátce, aby byla křehká a na skus. Vypneme hořáky a necháme pod pokličkou pokrm asi 2 minuty dojít.

Komentáře k receptu