Treska na kedlubnách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 238 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 4 g
- Sodík 359 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 1102.1 mg
- Vláknina 5937.5 mg
- Vitamín A 5937.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.4 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu si připravíme tak, že filety pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Potom ji opečeme na oleji z obou stran.
-
2
Chvilku před dokončením, asi 2 minuty, obložíme rybu osolenými hranolky nebo plátky kedlubny okořeněnými kari. Kedlubnu opékáme krátce, aby byla křehká a na skus. Vypneme hořáky a necháme pod pokličkou pokrm asi 2 minuty dojít.