Okurkové kanapky s tuňákovým tvarohem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Okurka salátová
  • 80 g Tuňák v oleji
  • 60 g Tvaroh jemný
  • 20 g Hořčice
  • 15 g Pažitka
  • 10 g Paprika mletá sladká
  • 10 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 154 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 23 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 7.2 mg
  • Draslík 338.7 mg
  • Vláknina 5245 mg
  • Vitamín A 5245 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Salátovou okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější kolečka. Do misky vložíme měkký tvaroh, přidáme tuňáka z konzervy, hořčici, posekanou pažitku, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme.

  • 2

    Tuňákový tvaroh naneseme rovnoměrně na plátky okurky, posypeme mletou paprikou, vyskládáme na talíř a podáváme.

Komentáře k receptu