Filety z parmice se zeleninovou rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 439 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 16 g
- Sodík 1168 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 783.2 mg
- Vláknina 5592.5 mg
- Vitamín A 5592.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mrkev nastrouháme nahrubo, zázvor na jemno, česnek prolisujeme, hrášek scedíme.
-
2
Filety z parmice osolíme, opepříme, v pánvi na oleji osmažíme z obou stran do zlatova. Ze strany, kde je kůže, smažíme trochu déle. Filety vyjmeme, do výpeku nasypeme zeleninu, orestujeme, přidáme dušenou rýži, promícháme a prohřejeme.
-
3
Filety upravíme na talíře, ze zeleninové rýže utvoříme kopečky a přidáme k filetům.