Vlk mořský v soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 272 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 6 g
- Sodík 98547 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 115 mg
- Draslík 881.1 mg
- Vláknina 2914 mg
- Vitamín A 2914 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykucháme mořské vlky, zbavíme je žaber a šupin. Do břicha dáme rozmarýn.
-
2
Tuhý sníh vyšleháme z bílků a smícháme ho se solí. Ryby dáme do pekáče, pokryjeme směsí a dáme péct na 20 minut do trouby při teplotě 180°C.
-
3
Z ryb sejmeme solnou krustu, zbavíme je kůže a kostí, pokapeme citronem a ihned podáváme.