Francouzský pokrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 506 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 44 g
- Sodík 1142 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 576.8 mg
- Draslík 425.3 mg
- Vláknina 185.1 mg
- Vitamín A 185.1 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pánev vymažeme máslem, vlijeme smetanu smíchanou s moukou a solí. Vložíme opatrně rozklepnutá vejce, vedle sebe, na každé dáme
-
2
2-3 plátky sardelky.
-
3
Posypeme strouhankou, petrželkou a zakapeme máslem.
-
4
Zapečeme v troubě.