Treska zapečená s koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 266 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 9 g
- Sodík 1682 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 62.9 mg
- Draslík 823.7 mg
- Vláknina 2290 mg
- Vitamín A 2290 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety z tresky osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, kopr posekáme na jemno, sýr nastrouháme.
-
2
V pánvi rozehřejeme kousek másla, přisypeme cibuli, zpěníme, podlijeme mlékem, povaříme, přidáme kopr, jogurt, promícháme, osolíme a opepříme podle chuti.
-
3
Ochucenou rybu vyskládáme do pekáčku, zalijeme omáčkou z pánve, posypeme strouhaným sýrem a dáme do vyhřáté trouby přibližně na půl hodiny zapéct.
-
4
Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.