Sardelová vajíčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 22 g
- Sodík 3596 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 567.2 mg
- Draslík 662.6 mg
- Vláknina 294.3 mg
- Vitamín A 294.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Podélně rozpůlíme natvrdo vařená vejce, žloutky vybereme a potom je utřeme se dvěma lžícemi majonézy, opepříme, osolíme a takto připravenou směs dáme zpět do důlků v bílcích. Navrch umístíme půlku sardelového řezu a ozdobíme nasekanou petrželkou.