Sardelová vajíčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 6 ks Vejce slepičí
  • 6 ks Sardelové řezy
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 377 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 3596 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 567.2 mg
  • Draslík 662.6 mg
  • Vláknina 294.3 mg
  • Vitamín A 294.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Podélně rozpůlíme natvrdo vařená vejce, žloutky vybereme a potom je utřeme se dvěma lžícemi majonézy, opepříme, osolíme a takto připravenou směs dáme zpět do důlků v bílcích. Navrch umístíme půlku sardelového řezu a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu