Pangasius s bylinkovou krustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 7 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 249 mg
- Vláknina 7815 mg
- Vitamín A 7815 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V pánvi na oleji necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku, limetkovou kůru a chvíli opékáme. Nakonec vmícháme nasekané bylinky a rozdrobenou chlebovou střítku. Osolíme a ochutíme limetkovou šťávou.
-
2
Omyté rybí filety osolíme a urovnáme na plech vyložený pečicím papírem. Pokryjeme je připravenou směsí a posypeme nadrceným pepřem. Zakapeme zbylým olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
-
3
Podáváme s dílky limety. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a vařená karotka.