Parmice na třešňových rajčátkách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Rajčata Cherry
  • 100 g Strouhanka
  • 800 g Parmice
  • 60 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 465 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 512 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 98 mg
  • Draslík 1155.1 mg
  • Vláknina 4285.8 mg
  • Vitamín A 4285.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 46.4 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme strouhanku, olej, prolisovaný česnek a pečeme na plechu s pečícím papírem 10 minut.

  • 2

    Dvě lžíce oleje, dva stroužky prolisovaného česneku, rajčata, sůl a pepř smícháme, směs dáme na plech, navrch položíme osolené ryby a pečeme 20 minut.

  • 3

    Posypeme česnekovou strouhankou a petrželkou.

Komentáře k receptu