Rybí kotlety po anglicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 819 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 67 g
- Sodík 450 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 113.5 mg
- Draslík 1020.1 mg
- Vláknina 1597.8 mg
- Vitamín A 1597.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 6.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme a chvíli podusíme v kastrolu na másle. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme sardelovou pastu.
-
2
Omyté a osušené porce tresky osolíme a necháme krátce odležet. Potom je potřeme podušenou zeleninou a obalíme ve strouhance.
-
3
Připravené rybí kotlety smažíme na oleji na pánvi dozlatova.
-
4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.