Rybí filé s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 11 g
- Sodík 238 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 64.1 mg
- Vláknina 1230.5 mg
- Vitamín A 1230.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé nakrájíme na proužky, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a pod fólií necháme v chladničce zhruba 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme se špetkou soli, papriky zbavíme semen a nakrájíme na tenké nudličky.
-
2
Filé obalíme v mouce a orestujeme na rozpáleném oleji. Poté vmícháme cibuli, papriku, česnek, rajský protlak, vodu a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.