Pilaf z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 712 kcal
- Sacharidy 96 g
- Tuky 18 g
- Sodík 1150 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 89 g
- Cholesterol 73.5 mg
- Draslík 1122.1 mg
- Vláknina 9845.5 mg
- Vitamín A 9845.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.5 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso z tresky nakrájíme na malé kousky, osolíme, opeříme a obalíme v mouce.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli, necháme zpěnit a přisypeme rýži. Podlijeme rybím vývarem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, zakryjeme pokličkou a necháme 15 až 20 minut dusit.
-
3
Na jiné pánvi rozpálíme olej a kousky ryby na něm usmažíme dozlatova.
-
4
Rybu s rýží promícháme, vyndáme bobkový list a podáváme jako hlavní chod s rajčatovou omáčkou.